Persianes i Portes Paré comptem amb la tecnologia i maquinaria més avançades del mercat junt amb un rigorós control de tots i cadascun dels nostres productes que fabriquem.

Per altra banda, som distribuïdors de materials de les millors marques del mercat, tant a la divisió de fustes com la divisió de persianes.

Dediquem especial atenció a estudis i pressupostos i en el nostre esforç per la superació, mantenint la porta oberta perquè tinguin entrada totes les idees i solucions que facin dels nostres productes els més valorats per vostè.

MIG SEGLE D'ACTIVITAT EMPRESARIAL

Als seus inicis, l'empresa fundada per Ramón Paré l'any 1.962, es dedicava a la fusteria artesanal i a la fabricació de persianes enrotllables de fusta. Poc a poc va anar augmentant la seva activitat centrada fabricant persianes de llibret, que subministrava a altres fusters de la comarca.

L'any 1.989, fou PERSIANES PARÉ, S.C., la qual s'ocupava íntegrament a la comercialització dels productes que fabricava (persianes de llibret, persianes enrotllables de fusta i portes massisses). La entrada de fabricació de portes massisses va donar una nova etapa a la nostra empresa i un relleu generacional.

L'any 1.995 es va constituir Persianes i Portes Paré,S.L. empresa actual dedicada a la fabricació de persianes de llibret, portes massisses, persianes enrotllables, mosquiteres, etc, a més a més, de tenir un extens magatzem de portes d'interior, parquet i molts altres productes.
La nostra actual empresa fabricant de llibret i portes massisses té unes instal·lacions de 9.600 m², distribuïdes en 5.000 m² de fàbrica i magatzem, amb una àmplia i moderna maquinària, i 200 m² d'oficines i exposició.

Esperem seguir atenent totes les peticions treballant i millorant els nostres serveis.